Cena złota

PLN
Zmiana: 0 PLN

Opinie metalelokacyjne.pl Wyroby Mennicze, Prestige Coins

Prezentowane opinie są tylko prywatną opinią ich autorów i właściciel serwisu zlotyranking.pl nie ponosi za nie odpowiedzialności.

Opinie o sprzedawcy: metalelokacyjne.pl
Wyroby Mennicze, Prestige Coins
Wiejska 17 lokal 11
00-480 Warszawa
 
Średnia ocena: 3.10 (27 ocen)

Aby dodać opinię - kliknij "Dodaj Opinię"

Opinia dodana 28-04-2015 o 20:18
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Jestem bardzo zadowolony z kontaktów z Firmą. Terminowe dostawy. Jakość monet i sztabek bardzo dobra. Dodać należy niskie ceny i z dnia nadzień powiększający się asortyment. Firma na 5. Jarek Starogard Gdański
 
Opinia dodana 28-04-2015 o 20:15
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Zamówienia realizowane terminowo. Towar dobrej jakości. Ceny konkurencyjne, jedne z najniższych. Dla mnie Firma na 5
 
Opinia dodana 27-09-2014 o 23:03
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Kupiłem towar po raz kolejny, wszystko okay, dostawa po 3 dniach od zaplaty a nie po 21 tak jak bylo deklarowane przy zamowieniu. Polecam wszystkim, najlepszy sklep na rynku a korzystalem z wielu.
 
Opinia dodana 11-06-2014 o 09:07
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Zakupiłem u nich monety, które miały być w stanie menniczym, lecz jedna z nich posiadała spore ilości patyny. Zgodzili wymienić wspomnianą monetę na mój koszt, gdyż nie poczuwali się do winy. Uznali dodatkowo, iż patyna to pożądany efekt. Nie polecam.
 
Opinia dodana 08-08-2013 o 19:29
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

W OPISIE WYSYLKA 24H (NATYCHMIASTOWA) CZEKALEM NA MONETY MIESIAC ZERO KONTAKTU NIE POLECAM
 
Opinia dodana 23-07-2013 o 23:36
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

towar pomimo opisu dostawa 24h nie został wysłany przez miesiąc kontakt ze sprzedajacym kiepski nie polecam tego sklepu
 
Opinia dodana 19-07-2013 o 22:03
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

W OPISIE WYSYLKA 24H (NATYCHMIASTOWA) CZEKALEM NA MONETY MIESIAC ZERO KONTAKTU NIE POLECAM
 
Opinia dodana 10-07-2013 o 17:17
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Firma znakomita , jestem z Warszawy i nie musiałem jechać do siedziby firmy a dostarczono mi prawie pod drzwi i do tego w ładnym drewnianym ozdobnym pudełku . Polecam
 
Opinia dodana 12-05-2012 o 18:46
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Pół roku czekam na paragon za kupiony towar. Pomimo obietnic nie otrzymałem go do dziś. Towar był ok ale sprzedawca nie jest rzetelny Nie polecam!
 
Opinia dodana 04-05-2012 o 12:45
Towar:

Obsługa:

Dostawa:

Zamówiłem trochę złota, szybka wysyłka, b.dobry kontakt, polecam.
 

Linki

Rynek Srebra
Blog o surowcach
wiertła diamentowe



  • Czym jest ZlotyRanking.pl?

    Złoty Ranking powstał w 2011 roku i stał się najpopularniejszą porównywarką cen złota i cen srebra w Polsce.

    Aktualnie porównujemy ponad 40 walorów inwestycyjnych ze złota, srebra, platyny i palladu u wszystkich dilerów w Polsce. Aktualizujemy ceny i ofertę dilerską co około 10 minut, dzięki czemu zawsze najaktualniejszą listę znajdziesz u nas.

    Aktualna oferta dostępna jest z godziny 10:35.

    Masz jakieś uwagi? Chcesz zamieścić reklamę? Pisz na kontakt@zlotyranking.pl

Copyright ©2017 ZlotyRanking.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.